Náhradné a tretie dresy Schalke 04 2011/2012

2011/2012 Adidas Bundesliga
Autor: Myso

Nemecký bundesligista Schalke 04 predstavil v priebehu piatka svoje nové náhradné a tretie dresy pre sezónu 2011/2012. Klub z Gelsenkirchenu bude aj naďalej obliekať domáca spoločnosť Adidas.

Nové náhradné dresy sú biele a kombinujú moderné prvky s tradičnými. Od belasého výstrihu sú pozdĺž rukávov umiestnené tri modré pruhy typické pre nemeckého výrobcu. Predná časť dresov je pokrytá tenkými belasými prúžkami, na ktorých sa nachádza logo výrobcu dresov, klubový znak i hlavný partner klubu, ktorým je plynárenský gigant Gazprom. Tenké belasé prúžky sú viditeľné aj na trenírkach, biele štulpne majú v prednej časti vyšitú modrou farbou skratku klubu S04.

K novým bielym dresom vzniklo aj video. Zápasovú premiéru mali v sobotu, kedy Schalke podľahlo na vlastnom trávniku Mainzu 1:3.

Proti tímom, ktoré budú oblečené v bielo-modrej kombinácií budú nastupovať hráči Schalke 04 v dresoch, ktorých farbu označuje spoločnosť Adidas slovným spojením „ultra beauty.“ Na dresoch sú viditeľné tenké biele prúžky v okolí výstrihu ako aj na začiatkoch a koncoch rukávov. Pod výstrihom sa v strede nachádza logo spoločnosti Adidas, naľavo potom znak Schalke 04 a uprostred logo partnera klubu. Tričká sú doplnené tmavomodrými trenírkami a štulpňami, na ktorých je vpredu opäť vyšitá skratka klubu S04.

Tretie dresy budú mať zápasovú premiéru vo finále Nemeckého pohára, ktoré je na programe 21. mája a Schalke sa v ňom stretne s MSV Duisburg.

Schalke 04 je tohtoročným semifinalistom Ligy majstrov, v ktorej vypadlo s Manchestrom United po dvoch prehrách 0:2 a 1:4. Klub z Gelsenkirchenu je 7-násobným majstrom krajiny, no posledný titul získal veľmi dávno, v roku 1958. V spomínanom finále národného pohára budú „Baníci“ bojovať o svoje piate víťazstvo v tejto súťaži, doterajšie štyri si pripísali na svoje konto v rokoch 1937, 1972, 2001 a 2002. V Európe klub žiaril najmä na prelome storočí, kedy v roku 1997 vyhral Pohár UEFA a v rokoch 2003 a 2004 aj Intertoto Cup.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok