Náhradné dresy Liverpoolu 2011/2012

2011/2012 Adidas Premier League
Autor: Myso

FC Liverpool včera predstavil v spolupráci s nemeckou spoločnosťou Adidas nové náhradné dresy „The Reds“ pre sezónu 2011/2012.

Dresy sú v tmavošedej farbe doplnené striebornými a červenými prvkami. Pod véčkovým výstrihom sa nachádza logo spoločnosti Adidas a znak liverpoolskeho klubu ladený do strieborno-červenej kombinácie. Aj v budúcej sezóne bude partnerom klubu z Anfield Road britská banka Standard Chartered.

Štýlové tmavošedé tričká dopĺňajú trenírky a štulpne v rovnakej farbe. Tri prúžky typické pre nemeckého výrobcu sú strieborné. V prednej časti štulpní je vyšitý nápis L.F.C.

Spolu s hráčskymi dresmi boli predstavené aj brankárske. Čierne dresy sú kombinované s oranžovou, logo partnera obsahuje aj bielu farbu. Vzhľadom na podobnosť farby brankárskych a hráčskych dresov sa dá očakávať, že prezentované brankárske dresy sú určené pre domáce zápasy Liverpoolu, v ktorých „The Reds“ nastupujú v tradičných červených dresoch.

Liverpool sa po zbabranom úvode sezóny dokázal prebojovať už na šieste miesto anglickej Premier League. Zverenci trénera Kennyho Dalglisha si tak v budúcej sezóne zahrajú pravdepodobne Európsku Ligu UEFA.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok