Dresy PSG pod názvom „Generation” v limitovanej edícií

Ligue 1 Nike Zaujímavosti
Autor: Myso

Francúzsky Paríž Saint-Germain oslavoval vlani 40. výročie svojho vzniku. Pri tejto príležitosti predstavil klub špeciálne dresy v limitovanej edícii. Dresy dostali názov „Generation PSG“.

Dres je v typických farbách PSG s tradičným hrubým červeným pruhom uprostred. Pod logom partnera klubu, ktorým je letecká spoločnosť Fly Emirates, sa nachádza v tvare písmen PSG menoslov všetkých 373 hráčov a 24 trénerov, ktorí v klube z hlavného mesta Francúzska pôsobili počas obdobia rokov 1970 až 2010.

V zozname je možné nájsť aj známe mená, vrátane brazílskeho záložníka Ronaldinha, 71-násobného francúzskeho reprezentanta Clauda Makélélého, či portugalského kanoniera Pedra Pauletu. Zaujímavosťou je, že pokiaľ si fanúšikovia priplatia, môže byť na zadnej strane dresu uvedené v ďalšom zozname aj ich meno. Dres možno zakúpiť v oficiálnom e-shope parížskeho klubu za sumu 120 €.

Ako možno viete, jedná sa už v podstate o druhý špeciálny dres k 40. výročiu PSG. Prvý bol uvedený pred aktuálnou sezónou a je v menej tradičnej červenej farbe, pretože francúzsky klub začal v roku 1970 hrávať práve v červených dresoch. PSG patrí v prebiehajúcej sezóne francúzskej Ligue 1 piata priečka, keď v doterajších 23 zápasoch získal 38 bodov.

1 komentár k “Dresy PSG pod názvom „Generation” v limitovanej edícií

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok