Svet dresov v roku 2010

Tento web
Autor: Myso

V tomto článku by som rád zbilancoval predchádzajúci rok a načrtol čo na tomto blogu nájdete v najbližšom období. Chcem sa vám poďakovať za vašu návštevnosť v roku 2010. Som rád, že prechod z Internet Centrum na WordPress.com bol dobrým krokom a aj vďaka nemu bol vlani tento blog navštívený viac ako 18-tisíc krát, čo je číslo ktoré som naozaj nečakal ani v tých najkrajších snoch. Najviac vás zaujal článok o dresoch MŠK Žilina, k čomu iste prispela aj účasť tohto klubu v hlavnej fáze Ligy Majstrov. Populárne boli ale aj dresy Barcelony, Trnavy a bratislavského Slovana. Piate miesto v rebríčku zobrazení článkov patrí galérií dresov MS 2010, ktorú stále nájdete v hornom menu. Súčasťou WordPress.com je aj stránka Blog of the day, na ktorej je možné zobraziť 100 najlepších blogov dňa vo všetkých podporovaných jazykoch. Som veľmi rád, že Svet dresov som v tejto štatistike pravidelne nachádzal uzatvárať prvú päťdesiatku.

No a čo nájdete na týchto stránkach v roku 2011? Naďalej sa tu budú objavovať novinky o dresoch popredných svetových klubov, reprezentačných celkov a nebudú chýbať ani informácie o našej Corgoň Lige. Už v najbližších týždňoch by mal do horného menu pribudnúť odkaz na galériu dresov najvyššej slovenskej súťaže v podobnom štýle ako tomu je v prípade MS 2010. Verím, že podobné galérie budú v priebehu roka pribúdať, pretože tento rok nás čaká napr. aj šampionát Južnej Ameriky Cópa América. Dúfam, že budem môcť pridať aj niekoľko článkov s fotkami sympatických slečien oblečených vo futbalových dresoch 😉 no a v dizajnérskej rubrike sa môžete tešiť už aj na moje výtvory. A pre mňa osobne dosť podstatnou novinkou sú hlasovania (alebo ak chcete ankety), ktoré sa budú objavovať v niektorých článkoch. Myslím, že je to skvelá možnosť ako zistiť vašu odozvu na tento blog a zároveň budete mať možnosť vyjadriť sa k určitým témam. Na úvod vás poprosím o zahlasovanie ohľadom pravidelnosti vášho navštevovania tohto blogu.

Záverom by som vám chcel, aj keď oneskorene, zaželať veľa zdravia, radosti a úspechov do roku 2011 a dúfam, že Svetu dresov zachováte svoju priazeň aj naďalej. Veď futbal nemusí byť len o góloch 😉

Publikované 9. januára 2011 a zaradené do
Tento web

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok