Ružové dresy Írska v limitovanej edícií

Zaujímavosti
Autor: Myso

Írska futbalová asociácia a britská spoločnosť Umbro predstavili v piatok špeciálnu limitovanú edíciu reprezentačných dresov Írskej republiky.

Ružové dresy budú mať írski reprezentanti oblečené počas predzápasovej rozcvičky v stredajšom priateľskom stretnutí proti Nórsku, ktoré odohrajú na Aviva Stadium v Dubline. Desať percent z každého predaného dresu bude venovaných na boj proti rakovine prsníka. Túto kampaň organizuje Irish Cancer Society, čo je národná charitatívna organizácia, ktorá sa venuje prevencii rakoviny, záchrane životov pred touto zákernou chorobu a rovnako aj zlepšovaniu kvality života rakovinou postihnutých pacientov. Nápis “Irish Cancer Society” sa nachádza pod znakom Írskej futbalovej asociácie a ďalším špeciálnym prvkom, ktorý je možné na dresoch nájsť, je aj biela stuha na jednom z rukávov.

Írsko je našim kvalifikačným súperom v boji o postup na ME 2012. V jesenných štyroch zápasoch nazbieralo, podobne ako Slovensko, 7 bodov. Stredajšie stretnutie proti Nórsku bude pre Írsku reprezentáciu posledným vystúpením v kalendárnom roku 2010.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok