Dresy Atlética Madrid 2010/2011

2010/2011 Nike Primera Division
Autor: Myso

Druhý najznámejší madridský klub a tohtoročný víťaz Európskej Ligy UEFA Atlético Madrid predstavil svoje nové dresy pre nadchádzajúcu sezónu 2010/11. Deviaty tím uplynulej sezóny Primera Division bude podobne ako v predchádzajúcom období obliekať spoločnosť Nike.


Hlavný dres priniesol malé prekvapenie v podobe modrých štulpní, ktoré doteraz bývali v červenej farbe. Tričko a trenírky sú už v klasickej farebnej kombinácií. Na červeno-bielom tričku nájdeme okrem loga spoločnosti Nike a znaku madridského klubu aj logo hlavného sponzora, ktorým je kórejská automobilka Kia. Pod výstrihom je na zadnej časti tričiek umiestnená španielska vlajka. Na pravom rukáve sa pod logom španielskej ligovej súťaže nachádza modrý nápis „Temporada 2010-2011” symbolizujúci nadchádzajúcu ligovú sezónu.


Náhradné dresy sú v klasickej modrej farbe. Na tričkách sú dva zvislé červené pruhy, medzi ktorými je tretí biely. Trenírky a štulpne majú oproti domácemu dresu tmavšiu modrú farbu.


Club Atlético de Madrid vznikol v roku 1903. Počas svojej vyše 100-ročnej histórie dokázal deväťkrát zvíťaziť v domácej lige a rovnako deväťkrát v pohári „Copa del Rey”. Posledné víťazstvá v týchto súťažiach prišli zhodne v sezóne 1995/96. V Európe zvíťazilo Atlético nedávno v spomínanej Európskej Lige, predtým dokázalo triumfovať v PVP (1962) a v Intertoto Cupe (2007).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok