Dresy Česka 2010/2011

2010/2011 Puma Reprezentácie
Autor: Myso

Aktualizované 3.1.2012 – doplnené fotky zo zápasov

Od rozdelenia republiky v roku 1993 oblieka český národný výber výhradne Puma a Česko v tejto tradícií pokračuje aj pri dresoch pre najbližšie obdobie.

Domáci červený dres je doplnený modrými a červenými prvkami. Okrem znaku spoločnosti Puma sa na prednej časti nachádza aj český štátny znak. Trenírky majú vo vrchnej časti českú vlajku aj s nápisom „Česká republika” a po bokoch modré pruhy. Štulpne sú narozdiel od tradičnej modrej farby tentoraz červené s bielym a modrým pruhom.

Náhradný český dres je tradične biely. Zaujímavosťou sú farebné prvky, ktoré sú na jednej strane červené, zatiaľ čo na druhej modré. Červenému logu Puma robí na opačnej strane spoločnosť český národný znak. Z doteraz zverejnených obrázkov nie je jasné, či budú Česi používať aj iné ako biele trenírky a červené štulpne.

Česko sa narozdiel od roku 2006 nepredstaví na záverečnom turnaji majstrovstiev sveta. Svoje nové dresy si tak naši západní susedia oblečú len v priateľských stretnutiach a následne aj počas celej kvalifikácie na EURO 2012. V nej Česi narazia na úradujúcich majstrov Európy zo Španielska, ďalej na Škótsko, Litvu a Lichtenštajnsko. Európske kvalifikácie bývajú pre našich bývalých krajanov mimoriadne úspešné, keď sa od rozdelenia Československa dokázali kvalifikovať na všetky záverečné turnaje Majstrovstiev Európy (1996, 2000, 2004 a 2008).

Aktualizácia 3.1.2012: Fotky zo zápasov v rôznych farebných kombináciách

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok