Hlavné dresy Egypta pre MS 2018

2018/2019 Adidas MS 2018
Autor: Myso

Ešte v priebehu novembra predstavila svoje nové dresy egyptská reprezentácia. Krajinu, ktorá sa na záverečný turnaj majstrovstiev sveta prebojovala opäť po 28 rokoch, bude obliekať nemecká spoločnosť Adidas.

Pre faraónov bol zvolený jednoduchý dizajn dresov v národných farbách. Červené tričká sú po bokoch doplnené bielymi prúžkami, okrúhly výstrih a zakončenia rukávov sú pre zmenu čierne. Pri detailnejšom pohľade si je možné všimnúť, že prednú stranu dresov vypĺňa šachovnicový vzor v dvoch odtieňoch červenej farby.

Zverenci argentínskeho trénera Héctora Cúpera budú mať červené tričká kombinované s bielymi trenírkami a čiernymi štulpňami. Trenírky dopĺňajú po bokoch tri červené prúžky charakteristické pre nemeckého dodávateľa, ktorého logo je viditeľné aj na predných stranách čiernych štulpní.

Egypt sa doteraz zúčastnil na dvoch záverečných turnajoch majstrovstiev sveta. V Taliansku 1934 skončil už v prvom kole po prehre 2:4 s Maďarskom. Na ďalšom talianskom šampionáte v roku 1990 sa Egypťania rozlúčili s turnajom už po základných skupinách, keď dokázali získať len dva body za remízy s Holandskom a Írskom.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok